Дома
Стил 28 мм
Фламинго 16 мм
Витражи
Контакт

B E S T C O L L E C T I O N

Витражи


Витражите се исто многу важен декоративен детал во собата. Тие се како мали корнизи само што тие се поставуваат директно на прозорците.

Ги има два модели и тоа овални во повеке бои (бели, месинг, месинг мат и хром мат) и кружни во бела боја.

Димензиите се 0,60-0,80м, 0,80-1,00м и 1,00-1,20м овални и 0,55-0,85м кружни.

Исто така тие можат да бидат монтирани со лепенки и со навртки.