Дома
Стил 28 мм
Фламинго 20 мм
Фламинго 16 мм
Витражи
Контакт

B E S T C O L L E C T I O N

Фламинго 16 мм


Колекцијата Фламинго е колекција со дијаметар 16 мм и е составена од метал со метални, стаклени и дрвени завршетоци по избор што ке одговара на вашиот ентериер.

Ја има во повеке бои како месинг, хром, месинг мат, хром мат, црна, никел, антик злато со алки како и алуминиум хром мат без алки со глајдер штипки.

Димензии на шипката се 1,00м, 1,60м, 2,00м, 2,40м во еден дел и 3,20м, 4,00м во два дела со вклучена спојка. Комплетот како и кај Стил колекцијата вклучува по два држачи до 2,00м и по три држачи над 2,00м, два завршетока по избор, алки (на 10см по една или на 1,00м 10 броја) како и типли со завртки за лесна монтажа.

Освен единечна колекцијата Фламинго може да биде и дупла а алуминиумската шина може да биде и тројна.